top of page
KÉRJÜK, VÁLASSZON RENDEZVÉNYTÍPUST
ESKÜVŐ
BALLAGÁS
CÉGES RENDEZVÉNYEK
SZÜLETÉSNAP, CSALÁDI ESEMÉNY

Esküvők

Kedves Jegyespár!

Tudjuk: sok a bizonytalanság, félelem és a feladat (hát még a költség...) egy esküvő tervezésekor.


Ebben szeretnénk és tudunk is segíteni. Szakembergárdánk és az ország élvonalába tartozó hátterünkkel a vendéglátási feladatokat levesszük a válláról, és bizalommal, nyugodtan tekinthet életének legfontosabb vacsorájának estéjén a jövőbe.

Tapasztalatok alapján lettek összeállítva, koncentrálva a magyaros íz világra, de nem feledkezve meg a modern igények teljesítéséről sem, koncentrálva a vevőbarát árakra. Önök sem csalódhatnak benne.

Természetesen további igény esetén több ezerféle meleg- és hideg étel választékunkból módosíthatják az alap menüsorokat ízlésük és igényeik szerint, mester szakácsaink, chefjeink szívesen fogadják elképzeléseiket, eltérő ötletek, hagyományok nem okoznak akadályt, ossza meg velünk elképzeléseit, felkészültünk minden kérésre.


Várjuk jelentkezésüket, hogy a részletekben is tudjunk segíteni.
 

AMI NINCS, NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ NÁLUNK:

  • nincs dugópénz

  • nincsenek követhetetlen elszámolások

  • nincsenek külön felszolgálási díjak

  • „zsírhasználat” (bizony, ilyet is hallottunk...)

  • nincs rejtett, előre nem közölt költség

  • nincs a behozott italoknak, sütiknek külön díja

Árajánlakérés

Köszönjük ajánlatkérését. Igyekszünk mihamarabb felvenni Önnel a kapcsolatot.

Rendezvénytermek

004.jpg

Nagykocsi terem

Befogadóképesség: 120 fő

7927.jpg

Kerthelyiség

Befogadóképesség: 50 fő

3925.jpg

Kiskocsi terem

Befogadóképesség: 30 fő

7936.jpg

Kürt terem

Befogadóképesség: 25 fő

Anchor 1

Rendezvénytechnika

Rendezvényszolgálatunk vállalja különféle rendezvények lebonyolítását.

Ezekhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő rendezvénytechnika alkalmazása.
Professzionális szolgáltatást nyújtunk, mind hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, mind pedig látványtechnika és vetítéstechnika terén. 

Csapatunk tisztában van azzal, hogy a technikai szolgáltatás magas színvonalához a kiváló minőségű berendezések és a kitűnő szaktudás elengedhetetlen fontosságú. Szakképzett technikusi háttérrel ajánlunk minőségi szolgáltatást elérhető áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani.

A jó technika minden rendezvény biztos alapja. Maximálisan számíthat rutinos személyzetünkre, a tökéletes rendezvény lebonyolításában, erre garanciát vállalunk! A megrendelői igények kellő ismeretében minden esetben a legemlékezetesebb és legszínvonalasabb megoldást szeretnénk felkínálni ügyfeleinek és vendégeinek. 

Hangtechnika

Vállaljuk konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók, elegáns, beltéri rendezvények, esküvők hangosítását, színpadi hangosítást. Minden igényt kielégítően biztosítunk vezeték nélküli mikrofont, beszédhangosítást, mikroportot, tolmácsberendezést, szemléltető vetítést, és ezenkívül minden egyéb igényre találunk kielégítő megoldást. 

Kül-, és beltéren egyaránt vállalunk hangosítást, figyelembe véve minden apró részletet. Ilyen a rendezvény célja, a helyszín akusztikai adottságai, mérete, valamint a közönség létszáma, életkora és igénye.

Fénytechnika

Kiváló fénytechnikai berendezések állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy a rendezvényeken, koncerteken, esküvőkön, konferenciákon a legmodernebb technikával elérjük a tökéletes megvilágításokat különböző effekt és intelligens lámpákkal, fényszabályozó berendezésekkel. 

Fénydekorációink a legkülönlegesebb hatások elérését teszik lehetővé, mellyel az egész teret káprázatossá varázsoljuk, hogy intenzív színekben pompázhasson rendezvényük!

Színpadtechnika

Korszerű színpadtechnikával rendelkezünk. Színpad szerkezetünk, bővíthető, átalakítható, változtatható. Tökéletesen alkalmas koncertek, táncbemutatók, gyermekműsorok lebonyolításához. Rendezvényen természetesen háttérfüggönnyel, igény szerin balett-szőnyeggel borított színpadot építünk. A sátortetős, hídszerkezetes fedésre akár különféle dekorációs elemek is kerülhetnek.

Ha nincs tisztában vele, hogy milyen rendezvénytechnikai megoldások szükségesek ahhoz, hogy zökkenőmentes rendezvényt bonyolítson le, keressen fel minket és mi mindenben készséggel rendelkezésére állunk!

Anchor 2

Fotós & Videós

További információkkal kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi telefonszámon:
+36 70/776-6384

Anchor 3
Anchor 4

Dekoráció

DEKORÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS

További információkkal kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi telefonszámon:
+36 70/776-6384

bottom of page