top of page
KÉRJÜK, VÁLASSZON RENDEZVNYTÍPUST
SZÜLETÉSNAP, CSALÁDI ESEMÉNY

Vállaljuk mindenféle céges rendezvény lebonyolítását saját épületükben vagy más külső helyszínen, akár a legkülönlegesebb helyet is megszervezzük Önöknek. Ha szeretné elkápráztatni üzleti partnereit, kollegáit, akkor egy olyan koncepció köré kell felépíteni a rendezvényt, ami kötődik a céghez, vagy a helyszín különlegességével teszi emlékezetessé. Az eltérő célok különböző rendezvény típusokat követelnek meg.

Megrendezünk protokoll rendezvényt, konferenciát, előadást, termékbemutatót, továbbképzést, partnertalálkozót, gálavacsorát, jubileumi ünnepséget, céges évfordulót vagy akár bált, céges partit is. Szakmai tapasztalatunkat igénybe véve cége könnyedén elérheti kitűzött céljait profin megszervezett és lebonyolított rendezvényeinken. Önnek nincs más dolga, mint egy személyes találkozó alkalmával vázolja a rendezvénye koncepciójának lényegét, az elképzeléseit, ötleteit, kívánságait, mi pedig a legjobb tudásunk szerint teljesítjük azokat.

Ötleteket adunk a helyszínnel, a dekorációval kapcsolatban, hogy Önnek erre se legyen gondja. Magas színvonalú technikai berendezéseinket igénybe véve kitűnő hangosítást, világítást, zenét garantál csapatunk.

Party-service teamünk igényének megfelelő cateringet biztosít, legyen szó teljes körű étkeztetéstől, kávészünetről, vagy svédasztalos kiszolgálásról. Egy tökéletes rendezvényhez hozzátartoznak különböző extra szolgáltatások is. Gondoskodunk hostessekről, regisztrációs szolgálatról, szállításról, pakolásról. Igény szerint fotóst alkalmazunk, hogy rendezvénye fontos pillanatait megörökítsük. Ha szükséges gondoskodunk fellépőkről, élőzenéről, vagy akár tolmácsról is.

Csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában minden igényt kielégítően kidolgoz többféle programjavaslatot. Ezután dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi teszünk róla, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény maradjon a megjelentek számára!

Árajánlakérés

Köszönjük ajánlatkérését. Igyekszünk mihamarabb felvenni Önnel a kapcsolatot.

bottom of page