top of page
KÉRJÜK, VÁLASSZON RENDEZVÉNYTÍPUST

Ballagás

Információk hamarosan...

Árajánlakérés

Köszönjük ajánlatkérését. Igyekszünk mihamarabb felvenni Önnel a kapcsolatot.

Rendezvénytermek

004.jpg

Nagykocsi terem

Befogadóképesség: 120 fő

7927.jpg

Kerthelyiség

Befogadóképesség: 50 fő

3925.jpg

Kiskocsi terem

Befogadóképesség: 30 fő

7936.jpg

Kürt terem

Befogadóképesség: 25 fő

Anchor 1

Rendezvénytechnika

Rendezvényszolgálatunk vállalja különféle rendezvények lebonyolítását.

Ezekhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő rendezvénytechnika alkalmazása.
Professzionális szolgáltatást nyújtunk, mind hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, mind pedig látványtechnika és vetítéstechnika terén. 

Csapatunk tisztában van azzal, hogy a technikai szolgáltatás magas színvonalához a kiváló minőségű berendezések és a kitűnő szaktudás elengedhetetlen fontosságú. Szakképzett technikusi háttérrel ajánlunk minőségi szolgáltatást elérhető áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani.

A jó technika minden rendezvény biztos alapja. Maximálisan számíthat rutinos személyzetünkre, a tökéletes rendezvény lebonyolításában, erre garanciát vállalunk! A megrendelői igények kellő ismeretében minden esetben a legemlékezetesebb és legszínvonalasabb megoldást szeretnénk felkínálni ügyfeleinek és vendégeinek. 

Hangtechnika

Vállaljuk konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók, elegáns, beltéri rendezvények, esküvők hangosítását, színpadi hangosítást. Minden igényt kielégítően biztosítunk vezeték nélküli mikrofont, beszédhangosítást, mikroportot, tolmácsberendezést, szemléltető vetítést, és ezenkívül minden egyéb igényre találunk kielégítő megoldást. 

Kül-, és beltéren egyaránt vállalunk hangosítást, figyelembe véve minden apró részletet. Ilyen a rendezvény célja, a helyszín akusztikai adottságai, mérete, valamint a közönség létszáma, életkora és igénye.

Fénytechnika

Kiváló fénytechnikai berendezések állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy a rendezvényeken, koncerteken, esküvőkön, konferenciákon a legmodernebb technikával elérjük a tökéletes megvilágításokat különböző effekt és intelligens lámpákkal, fényszabályozó berendezésekkel. 

Fénydekorációink a legkülönlegesebb hatások elérését teszik lehetővé, mellyel az egész teret káprázatossá varázsoljuk, hogy intenzív színekben pompázhasson rendezvényük!

Színpadtechnika

Korszerű színpadtechnikával rendelkezünk. Színpad szerkezetünk, bővíthető, átalakítható, változtatható. Tökéletesen alkalmas koncertek, táncbemutatók, gyermekműsorok lebonyolításához. Rendezvényen természetesen háttérfüggönnyel, igény szerin balett-szőnyeggel borított színpadot építünk. A sátortetős, hídszerkezetes fedésre akár különféle dekorációs elemek is kerülhetnek.

Ha nincs tisztában vele, hogy milyen rendezvénytechnikai megoldások szükségesek ahhoz, hogy zökkenőmentes rendezvényt bonyolítson le, keressen fel minket és mi mindenben készséggel rendelkezésére állunk!

Anchor 2

Fotós & Videós

További információkkal kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi telefonszámon:
+36 70/776-6384

Anchor 3
Anchor 4

Dekoráció

DEKORÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS

További információkkal kapcsolatban keresse kollégánkat az alábbi telefonszámon:
+36 70/776-6384

bottom of page